Super Deal
-50%

Twisty Eric Beige Modern Matta

Endast %1 kvar
Artikelnummer
150320-317-00
399,00 kr Regular Price 799,00 kr
Lagervara

20% EXTRA REA på ALLT. Kod: SALE20 "gäller ej på super deals"

40% EXTRA REA  på kategorin outlet. Kod: OUTLET

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAKT & FRI RETUR!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Köp nu, betala sen
Köp nu betala sen — enkel & säker betalning med Klarna
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Alltid 14 dagars öppet köp

Skapa en lugn och harmonisk atmosfär i ditt hem med vår eleganta beigea matta med zen-mönster. Denna vackra matta är designad för att skapa en fridfull och avslappnande känsla i ditt rum och ger en modern touch till din inredning.

Det subtila zen-mönstret på mattan är noggrant utformat för att representera balans och harmoni. Med sina mjuka och organiska linjer förmedlar den en känsla av inre ro och balans. Varje gång du kliver på mattan kommer du att känna dig omgiven av ett stilla lugn och harmoni.

Matta är tillverkad av högkvalitativt material och är OEKO-TEX certifierad, vilket garanterar att den är fri från skadliga ämnen och säker att använda i ditt hem. Du kan känna dig trygg med att du gör ett hälsosamt val för både dig själv och din familj.

Utöver sin vackra design och hälsosamma egenskaper är denna matta också praktisk och enkel att rengöra. Den är tålig mot smuts och fläckar, vilket gör den till ett utmärkt val för både vardagsrum, sovrum och andra utrymmen där det kan förekomma spill och slitage. Genom att regelbundet dammsuga och vid behov använda en fuktig trasa kan du behålla mattan i sitt bästa skick under lång tid framöver.

Denna beigea matta med zen-mönster är en perfekt inredningsdetalj för dig som vill skapa en harmonisk och modern atmosfär i ditt hem. Den kommer att bli en ögonfångare och ge ditt rum en stilfull touch. Låt dess lugnande energi och eleganta design förbättra din inredning och skapa en plats för avkoppling och välbefinnande.

Specifikationer
Färg Beige
Typ Modern Matta
Material Polyester & Polypropylen
Tjocklek ≈ 11 mm
Baksida Jutebaksida
Tvättråd De flesta fläckarna kan avlägsnas med en ren frottéhandduk, lite ljummet vatten och rengöringsmedel. Vid svåra fläckar rekommenderas att söka hjälp hos ett auktoriserat kemtvätt.
OEKO-TEX® Denna produkt är OEKO-TEX® certifierad. OEKO-TEX® är ett oberoende certifieringssystem som testar produkter i textil för att se om de är fria från farliga kemikalier. En certifierad produkt innebär att den är 100% fri från farliga kemikalier.
Golvvärme Denna produkt är lämplig för golvvärme.
Skötselråd Rotera mattan regelbundet för att minska slitaget på en och samma plats. Om mattan blir hård på ett område rekommenderas det att använda en kam och borsta upp det området som är hårt för att försöka få tillbaka mattans fluffighet.
Ömtålighet Har ett tåligt material som är resistenta mot det mesta.
Lyster Mattan har ett lyster som gör att mattan glänser från en vinkel medan den är mörkare från den andra vinkeln.
Twisty Eric Beige Modern Matta