Super Deal

Brolly Hill Beige Ryamatta

Endast %1 kvar
Artikelnummer
150320-272-00
ÖVRIGA FÄRGER OCH FORMER
Visa mer visa mindre

15% EXTRA REA på ALLT. Kod: EXTRA15 "gäller även super deals"

20% EXTRA REA  på kategorin utomhusmattor. Kod: UTE20

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAKT & FRI RETUR!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Köp nu, betala sen
Köp nu betala sen — enkel & säker betalning med Klarna
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Alltid 14 dagars öppet köp

Skapa en fridfull och avslappnande atmosfär i ditt hem med vår vackra beigea matta. Med sitt zen-inspirerande mönster, som påminner om spår av en kratta på sand, ger den en harmonisk och modern touch till din inredning.

Vår matta är inte bara visuellt tilltalande, den är också OEKO-TEX certifierad för att garantera högsta standard för hållbarhet och hälsosäkerhet. Du kan vara trygg i att den är tillverkad av miljövänliga material som är skonsamma både mot dig och vår planet.

Förutom sin eleganta design är vår beigea matta också enkel att rengöra och underhålla. Med hjälp av en dammsugare eller en fuktig trasa kan du enkelt avlägsna smuts och fläckar, vilket gör den till en praktisk lösning för din vardag.

Mönstret på mattan är inspirerat av zen-filosofin och förmedlar en känsla av lugn och harmoni. Med sina spår av en kratta på sand ger den en ljuv och avslappnande atmosfär till ditt rum, vilket hjälper dig att skapa en fridfull miljö för avkoppling och återhämtning.

Vår beigea matta med zen-inspirerande mönster, som påminner om spår av en kratta på sand, är den perfekta inredningsdetaljen för att skapa en harmonisk och modern atmosfär. Oavsett om den placeras i vardagsrummet, sovrummet eller i något annat utrymme, kommer den att förvandla din inredning till en oas av lugn och avkoppling.

Skapa en harmonisk och avslappnande inredning med vår beigea matta med zen-inspirerande mönster. Med dess OEKO-TEX certifiering kan du vara trygg i att den uppfyller högsta standard för kvalitet och hållbarhet. Beställ din matta idag och låt den bli det perfekta tillskottet för att skapa en ljuvlig och avslappnande atmosfär i ditt hem.

Specifikationer
Färg Beige
Typ Ryamatta
Material Polypropylen
Tjocklek ≈ 7 mm & ≈ 20 mm
Baksida Jutebaksida
Tvättråd De flesta fläckarna kan avlägsnas med en ren frottéhandduk, lite ljummet vatten och rengöringsmedel. Vid svåra fläckar rekommenderas att söka hjälp hos ett auktoriserat kemtvätt.
OEKO-TEX® Denna produkt är OEKO-TEX® certifierad. OEKO-TEX® är ett oberoende certifieringssystem som testar produkter i textil för att se om de är fria från farliga kemikalier. En certifierad produkt innebär att den är 100% fri från farliga kemikalier.
Golvvärme Denna produkt är lämplig för golvvärme.
Skötselråd Rotera mattan regelbundet för att minska slitaget på en och samma plats. Om mattan blir hård på ett område rekommenderas det att använda en kam och borsta upp det området som är hårt för att försöka få tillbaka mattans fluffighet.
Ömtålighet Har ett tåligt material som är resistenta mot det mesta.