Super Deal
-50%

Brolly Bene Beige Ryamatta

Endast %1 kvar
Artikelnummer
150320-278-00
899,00 kr Regular Price 1 799,00 kr
Lagervara
ÖVRIGA FÄRGER OCH FORMER
Visa mer visa mindre

15% EXTRA REA på ALLT. Kod: EXTRA15 "gäller även super deals"

20% EXTRA REA  på kategorin utomhusmattor. Kod: UTE20

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAKT & FRI RETUR!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Köp nu, betala sen
Köp nu betala sen — enkel & säker betalning med Klarna
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Alltid 14 dagars öppet köp

Denna vackra Zen-mönstrade matta i en härlig beige färg med ljusa nyanser är det perfekta tillskottet till ditt hem. Med en harmonisk och lugnande design kommer den att skapa en avslappnad atmosfär i vilket rum som helst.

Matta är tillverkad med omsorgsfull uppmärksamhet på kvalitet och hållbarhet. Den är OEKO-TEX-certifierad, vilket innebär att den är tillverkad av material som är fria från skadliga kemikalier och substanser. Du kan vara trygg med att mattan är miljövänlig och inte utgör någon risk för din hälsa eller för miljön.

Förutom att vara säker och miljövänlig är denna matta också enkel att rengöra och underhålla. Dess material är resistenta mot fläckar och smuts, vilket gör att du enkelt kan torka bort spill eller rengöra den med en dammsugare.

Denna Zen-mönstrade matta i beige med ljusa nyanser är ett utmärkt val för dem som söker en stilfull och hållbar matta till sitt hem. Med dess miljövänliga certifiering och enkel rengöring kommer den säkert att bli en favorit i ditt hem och ge en touch av lugn och harmoni till ditt rum.

Specifikationer
Färg Beige
Typ Ryamatta
Material Polypropylen
Tjocklek ≈ 7 mm & ≈ 20 mm
Baksida Jutebaksida
Tvättråd De flesta fläckarna kan avlägsnas med en ren frottéhandduk, lite ljummet vatten och rengöringsmedel. Vid svåra fläckar rekommenderas att söka hjälp hos ett auktoriserat kemtvätt.
OEKO-TEX® Denna produkt är OEKO-TEX® certifierad. OEKO-TEX® är ett oberoende certifieringssystem som testar produkter i textil för att se om de är fria från farliga kemikalier. En certifierad produkt innebär att den är 100% fri från farliga kemikalier.
Golvvärme Denna produkt är lämplig för golvvärme.
Skötselråd Rotera mattan regelbundet för att minska slitaget på en och samma plats. Om mattan blir hård på ett område rekommenderas det att använda en kam och borsta upp det området som är hårt för att försöka få tillbaka mattans fluffighet.
Ömtålighet Har ett tåligt material som är resistenta mot det mesta.
Brolly Bene Beige Ryamatta