BESTÄLL RETURETIKETT

Om du ångrat dig eller av någon annan anledning vill returnera eller byta en produkt hos oss kan du beställa en returetikett genom formuläret nedan. För att returnera något till oss följer du de enkla stegen nedan.

 

  • Fyll i alla dina uppgifter och skriv på meddelandefältet varför du vill göra retur eller till vilken vara du vill byta!
  • När du är klar med att fylla in dina uppgifter och har skickat allt så kommer vi att svara dig via mejl inom 24-48h (under arbetsdagar).
  • Under tiden kan du packa varan/varorna som du vill returnera ordentligt, gärna i emballaget som kom från oss.

 

Att beställa en returetikett från oss kostar mellan 99-399 per produkt beroende på storlek och vikt på produkten. Efter du fått returetiketten har du 10 dagar på dig att skicka tillbaka produkten till oss.

Tänk på att packa din retur så litet och miljöeffektivt som möjligt samt se till att produkten skyddas från eventuell fraktskada. Vid oskäligt stort paket förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift mellan 99-299 för att täcka extra kostnader från expeditör.

Alla returer hanteras inom 14 arbetsdagar från att vi mottagit dem. 

OBS! Det är mycket viktigt att eventuell originalförpackning medföljer varan samt att denna är hel och att eventuella plomberingar är obrutna.