BESTÄLL RETURETIKETT

Om du ångrat dig eller av någon annan anledning vill returnera eller byta en produkt hos oss kan du beställa en returetikett genom formuläret nedan. För att returnera något till oss följer du de enkla stegen nedan.

Fyll i alla dina uppgifter och skriv på meddelandefältet varför du vill göra retur eller till vilken vara du vill byta!
När du är klar med att fylla in dina uppgifter och har skickat allt så kommer vi att svara dig via mejl inom 24-48h (under arbetsdagar).
Under tiden kan du packa varan/varorna som du vill returnera ordentligt, gärna i emballaget som kom från oss.

 

  1. Fyll i alla dina uppgifter och skriv på meddelandefältet varför du vill göra retur eller till vilken vara du vill byta!

  2. När du är klar med att fylla in dina uppgifter och har skickat allt så kommer vi att svara dig via mejl inom 24-48h (under arbetsdagar).

  3. Under tiden kan du packa varan/varorna som du vill returnera ordentligt, gärna i emballaget som kom från oss.

 

Returer är kostnadsfria för oss när det gäller returer inom Sverige.

Efter du fått returetiketten har du 10 dagar på dig att skicka tillbaka produkten till oss.

Tänk på att packa din retur så litet och miljöeffektivt som möjligt samt se till att produkten skyddas från eventuell fraktskada. Vid oskäligt stort paket förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift mellan SEK 99-450 för att täcka extra kostnader från expeditör.

Alla returer hanteras inom 14 arbetsdagar från att vi mottagit dem.

OBS! Det är mycket viktigt att eventuell originalförpackning medföljer varan samt att denna är hel och att eventuella plomberingar är obrutna.Retur av Mattor till SE Mattor - En Enkel Guide

Vi på SE Mattor strävar alltid efter att du som kund ska vara 100% nöjd med din matta, men vi förstår att ibland kan du behöva returnera en produkt. Ingen oro, vi gör returprocessen så smidig som möjligt. 

Här är en enkel guide för att hjälpa dig med din retur hos SE Mattor:

Steg 1: Fyll i Returformuläret

Använd formuläret ovan för att fylla i dina kontaktuppgifter, beställningsnummer och detaljer om din retur. Var noga med att inkludera varför du vill returnera eller byta produkt.

Steg 2: Invänta Vår Bekräftelse

Efter att du har skickat in ditt returformulär, kommer vi att behandla din förfrågan och svara via e-post inom 24-48 timmar på arbetsdagar. I väntan på vårt svar, förbered din retur genom att packa produkten ordentligt, gärna i det ursprungliga emballaget.

Steg 3: Beställ Din Returetikett

Vi erbjuder returetiketter för bekvämlighet. När du har fått din returetikett har du 10 dagar på dig att skicka tillbaka produkten till oss.
 

Steg 4: Förbered din Retur

Vid förberedelsen av din retur är det viktigt att paketera produkten så litet och miljövänligt som möjligt. Se till att produkten är väl skyddad för att undvika fraktskador. Vid oskäligt stora paket kan en avgift mellan SEK 99 och SEK 450 tas ut för att täcka extra kostnader från transportören.
 

Steg 5: Skicka din Retur

Skicka tillbaka din produkt inom 10 dagar efter att du har fått din returetikett. Kom ihåg att inkludera den ursprungliga förpackningen om den är tillgänglig, och se till att den är i gott skick med obrutna plomberingar.

Vi strävar efter att hantera alla returer inom 14-30 arbetsdagar från det att vi mottagit dem. Vi tackar för att du valde SE Mattor och ser fram emot att hjälpa dig med din retur.

 

Om du har fler frågor eller behöver ytterligare assistans, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig!

Återbetalning och Ångerrätt

Återbetalning vid returhantering sker inom 14-30 arbetsdagar, eftersom vi är engagerade i att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Vi strävar alltid efter att hantera returer snabbt och effektivt, men det finns några faktorer som kan påverka återbetalningstiden:

Returinspektion: När vi mottar din retur utför vi en noggrann inspektion för att säkerställa att produkten är i gott skick och uppfyller våra returvillkor. Detta kan ta några arbetsdagar beroende på volymen av inkommande returer.

Transaktionsbehandling: Återbetalningar genomförs genom den ursprungliga betalningsmetoden. Banker och betalningsleverantörer kan ha olika behandlingstider, vilket kan påverka när pengarna faktiskt syns på ditt konto.

Kommunikation: Vi håller dig informerad under hela återbetalningsprocessen. Du kommer att få ett e-postmeddelande med bekräftelse när din retur har godkänts och återbetalningen har initierats.

För att förenkla återbetalningsprocessen, vänligen behåll ditt ordernummer och eventuell kommunikation som rör returen till hands.

Kundtjänstkontakt

Om du har några frågor om din återbetalning eller om det har gått mer än 30 arbetsdagar utan att du har mottagit din återbetalning, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

 

Vi finns här för att hjälpa dig och säkerställa att din retur hanteras smidigt och rättvist.

 

Din nöjdhet är vår högsta prioritet, och vi strävar efter att göra returhantering så bekväm som möjligt för dig. Tack för att du väljer SE Mattor för din källa till mattor och inredning.

Returhantering och Villkor

Om du vill läsa mer information om returhantering och villkor kan du besöka vår sida om våra köpvillkor. Där hittar du detaljerad information om våra regler och villkor för returer, inklusive viktiga punkter som:

Vi rekommenderar alltid våra kunder att läsa våra köpvillkor noggrant innan de initierar en retur. Det ger dig en klar och tydlig förståelse för hur returprocessen fungerar och hjälper till att säkerställa en smidig returhantering.


Länken till våra köpvillkor finns längst ned på vår webbplats eller kan hittas här (köpvillkor).


Vi är dedikerade till att göra din köpupplevelse så enkel och problemfri som möjligt, och vi tackar dig för att du valde SE Mattor.

Vi ser fram emot att fortsätta vara din pålitliga källa för kvalitetsmattor och enastående kundservice.

Uppdaterad: 2024-05-12.