Vill du vara en del av gänget?

Om du vill ha ett jobb där du lär dig nya saker varje dag,
skicka in en ansökan om att vara en del av SE Mattor.

 

Vill du vara en del av gänget?

Om du vill ha ett jobb där du lär dig nya saker varje dag,
skicka in en ansökan om att vara en del av SE Mattor.

 

Karriär på SE Mattor: Gemenskap, Utveckling och Service

Arbetskultur på SE Mattor

På SE Mattor är vi inte bara kollegor, vi är en sammansvetsad gemenskap av individer med olika bakgrunder och erfarenheter. Vår mångfald är vår styrka, och den hjälper oss att nå nya höjder varje dag. Oavsett om du är nyutexaminerad eller har lång erfarenhet inom branschen, välkomnar vi din talang och passion för att göra skillnad.

 

Våra Värderingar - Service och Utveckling

Vi är djupt engagerade i att erbjuda service av högsta kvalitet till våra kunder. Men vi tror också att den bästa servicen börjar inom våra egna rader. På SE Mattor står utveckling i centrum, både för företaget och våra medarbetare. Vi tror att när våra medarbetare växer och utvecklas, gör vi det också som organisation. Därför uppmuntrar vi ständigt till lärande och personlig utveckling.

 

File size Should be less 1MB.
File size Should be less 1MB.


Varför Jobba Hos Oss?

Möjlighet till Personlig och Professionell Tillväxt

Hos oss är du inte bara en anställd, du är en värdefull del av vårt team från dag ett. Vi tror på att ge ansvar och möjligheter tidigt, så du kan utvecklas och göra en verklig inverkan på vårt företag.

Läs mer om oss och vår historia här.

 

Stöttande Gemenskap av Kollegor

Våra kollegor är inte bara arbetskamrater, de är vänner som alltid är redo att hjälpa dig. Vi tror på att ha kul på jobbet och uppmuntrar en atmosfär av samarbete och stöd.

 

Friskvårdsbidrag och Varierande Arbetsuppgifter

Ditt välmående är viktigt för oss. Därför erbjuder vi generösa friskvårdsbidrag och strävar efter att hålla arbetsuppgifterna intressanta och utmanande. Rutinarbetet finns inte här; istället får du chansen att växa genom att ständigt utforska nya områden och utmaningar.

 

Så Vad Väntar Du På?

Om du delar vår passion för service och strävar efter personlig och professionell utveckling, är du på rätt plats. Börja din resa med oss på SE Mattor och hjälp oss att skapa vackra hem och nöjda kunder. Kontakta oss och gör skillnad tillsammans med oss.