På SE Mattor skapar vi en stilren, mysig och hemtrevlig känsla

Våra mattor gör mer än bara täcker dina golv;
De ger dig den värme du behöver under kalla årstider, förvandlar ditt hem eller bara lägger till en unik, sista touch.

 

På SE Mattor skapar vi en stilren, mysig och hemtrevlig känsla

Våra mattor gör mer än bara täcker dina golv;
De ger dig den värme du behöver under kalla årstider, förvandlar ditt hem eller bara lägger till en unik, sista touch.

 

OM OSS

 

 

 

Vår filosofi

SE Mattors filosofi är att ge kunden den bästa möjliga kundresan genom att ge bästa service i både butik och via kundtjänst. Vår glada personal är alltid redo att hjälpa till för att underlätta kundens köpupplevelse. Är kunden nöjd, så är vi nöjda. Vårt mål är att varje kund ska känna 100% nöjdhet och lämna butiken med ett leende på läpparna samt en matta som passar perfekt i hemmet. Vi erbjuder mattor i Helsingborg, Ödeshög och Södertälje i våra fysiska butiker med kunnig personal som gärna hjälper till vid frågor och funderingar. Tveka inte att få hjälp från oss! Besök vår onlinebutik på semattor.se för att se billiga mattor online!

 

Vårt arbetslag hjälper dig

Vi på SE Mattor strävar efter att din kundupplevlese ska bli den bästa möjliga! Vänder du dig till oss är du i säkra händer, med personal som mer än gärna hjälper dig med information om mattor och tips inför ditt mattval. Vi vet att en matta har en stor roll inom inredning och just därför gör vi vårt allra bästa att se till så att du får en matta du söker. Kontakta oss via mail, telefon eller i butiken för att får dina frågor besvarade! Vårt kunniga arbetslag finns alltid där för dig. Personalbilden nedan sammanfattar vårt arbeslag på SE Mattor.

 

SE Mattor Personal

 

Vi har direkt kontakt med tillverkaren och gör stora inköp för att hålla priserna nere, samtidigt som kvalitén är på topp 

Vi har valt att vara ett fristående företag, vilket innebär att vi väljer vårt egna sortiment som passar våra kunder bäst. Vi försöker undvika mellanhänder som oftast fördyrar priset och istället väljer vi att köpa in direkt från tillverkaren. Detta innebär att vi kan erbjuda er kunder mattor till lägre priser som samtidigt består av hög kvalité. I vår utställning hittar ni ett brett sortiment med mängder av mattor i olika stilar och former för alla preferenser. Vi har två butiker och tre stora lager som ligger oss varmt om hjärtat. Lagerverksamheten innebär att vi kan göra stora inköp direkt från tillverkaren och hålla priset nere!

 

Create Your Cozy Space

Vänder du dig till oss på SE Mattor kan du vara säker på att de förslag vi presenterar är både unika och moderna mattor i bästa kvalité som du och ditt hem förtjänar. Med andra ord, om du är en person med säker smak, sinne för ekonomi och höga krav på kvalitet, så har du kommit alldeles rätt. Skapa en mysig och fin miljö som värmer både hjärta och själ. Välkommen in till oss på SE Mattor!

Vi följer inte utvecklingen. Vi leder den.

 

S & E Mattor AB
Org.nr: 559247-4497