På SE Mattor skapar vi en stilren, mysig och hemtrevlig känsla

Våra mattor gör mer än bara täcker dina golv;
De ger dig den värme du behöver under kalla årstider, förvandlar ditt hem eller bara lägger till en unik, sista touch.

 

På SE Mattor skapar vi en stilren, mysig och hemtrevlig känsla

Våra mattor gör mer än bara täcker dina golv;
De ger dig den värme du behöver under kalla årstider, förvandlar ditt hem eller bara lägger till en unik, sista touch.

 

OM OSS

 

 

 

Vår Filosofi

Välkommen till SE Mattor, din partner för att skapa det perfekta hemmet. Vår filosofi är enkel: att erbjuda enastående kundservice och högkvalitativa mattor som förvandlar ditt hem till en fristad av skönhet och komfort.

Vi tror att nöjda kunder är kärnan i vår framgång. Vårt mål är att varje kund ska lämna vår butik med en matta som inte bara passar deras hem perfekt, utan även får dem att le varje gång de ser den. 

Vi har etablerat fysiska butiker i Helsingborg, Ödeshög och Södertälje där vår kunniga personal finns tillgänglig för att svara på dina frågor och hjälpa dig med ditt val. Besök även vår onlinebutik på semattor.se för att utforska vårt omfattande utbud av prisvärda mattor.

SE Mattor Logotyp

Vårt Engagerade Team

Vårt dedikerade team på SE Mattor brinner för att skapa den ultimata shoppingupplevelsen för dig. Vi förstår att valet av en matta är en viktig del av din inredning, och vi är här för att göra processen så enkel och givande som möjligt. 

Oavsett om du har frågor om material, stil eller vård av din matta, är vårt team redo att erbjuda expertråd. Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller besöka någon av våra butiker för personlig service. Vi tror att vårt engagemang för att hjälpa dig att hitta den perfekta mattan är vad som sätter oss isär.

 

SE Mattor Glad personal och kundservice som ger tummen upp.

Direkt Från Tillverkaren

På SE Mattor har vi valt att vara ett fristående företag. Detta ger oss möjligheten att handplocka vårt sortiment och erbjuda våra kunder de bästa produkterna till de mest konkurrenskraftiga priserna. 

Vi strävar efter att eliminera onödiga mellanhänder som oftast höjer priset. Istället köper vi våra mattor direkt från tillverkaren, vilket gör att vi kan erbjuda högkvalitativa mattor till överkomliga priser.

Vår stora lagerkapacitet gör det möjligt för oss att göra stora inköp direkt från tillverkaren och därmed hålla priserna nere. Prisvärda mattor av hög kvalitet är vad vi erbjuder genom detta tillvägagångssätt.

Erfarenhet och Branschkunskap

Vår passion för mattor och inredning går hand i hand med årtionden av erfarenhet inom branschen. Vi har en bred erfarenhet inom möbler och mattor som vi är glada över att kunna dela med oss av vår resa till dig.

Vår Historia Börjar Med SE Möbler

Vårt moderbolag SE Möbler är en framstående aktör inom möbelbranschen med en tydlig vision om att förena stil, elegans och komfort i hemmet.

Moderbolaget grundades år 2011

Vårt moderbolag SE Möbler’s resa började redan år 2011 med en stark övertygelse om att möbler spelar en avgörande roll för att skapa ett elegant och lyxigt hem med en lägre budget.

 

 • År 2015 började SE Möbler arbete att visa goda resultat när de blev erkända som ett av de bästa av de 155 nystartade företagen i Sverige.

 

 • År 2016 öppnade SE Möbler ett 6000 kvadratmeter stort showroom i Ödeshög, med ett löfte om att det är här som kunder skulle hitta allt de söker inom möbler.

 

 • År 2018 invigde SE Möbler ännu ett showroom, denna gång i Södertälje, som sträcker sig över 1850 kvadratmeter.

 

 • År 2020 grundades SE Mattor när SE Möbler insåg att efterfrågan på mattor var stor.

 

 • År 2022 öppnades dörrarna för ett nytt showroom i Helsingborg, som täcker hela 3800 kvadratmeter.

 

Idag ser SE Möbler tillbaka med stolthet på hur långt de har kommit, och blickar framåt med en önskan om att fortsätta inspirera kunder med möbler som berikar deras liv.

 

SE Mattor grundades år 2020

SE Mattor grundades 2020, ett avgörande år för både SE Möbler och SE Mattor. Med mångårig erfarenhet i möbelbranschen insåg SE Möbler att det svenska folket hade en särskild kärlek för mattor. För att möta detta behov grundades SE Mattor som dotterbolag, med målet att bli Sveriges främsta mattexpert.

Vi strävade efter att skapa en butik som inte bara erbjöd högkvalitativa mattor till överkomliga priser, utan också levererade expertkunskap och enastående service för kunder som ville köpa mattor online.

Under åren har vi utökat både vårt sortiment och vår expertis inom mattvärlden. Idag är vi stolta över att kunna erbjuda ett omfattande utbud av mattor som passar alla stilar och preferenser. Vår passion för att skapa vackra hem har möjliggjort vår tillväxt och utveckling, och SE Mattor förblir hängivna att erbjuda de bästa mattorna till våra kunder.

Vi är också stolta över vårt moderbolag, SE Möbler, och dess centrala roll i utvecklingen av vår affärsidé. Med deras omfattande kunskap och erfarenhet har vi blivit en av Sveriges ledande aktörer inom mattbranschen.

Vi fortsätter att kombinera stil och komfort, med målet att erbjuda mattor som omvandlar ditt golv och hem till platser av skönhet och välbefinnande. Välkommen till SE Mattor, där vår passion för mattor ständigt växer.

Kunders Erfarenheter

På SE Mattor är vår största stolthet att se våra kunder nöjda och glada med sina val av mattor och inredning. Är kunden nöjd - är vi nöjda.

Kundrecensioner

Här är några utdrag från våra kunders recensioner på Trustpilot:

 • Fin matta, snabb leverans
  "Snabb leverans, mattan i verkligheten stämde bra överens med bilden. Fin matta till bra pris." - Sandra

 • Jag har handlat två gånger
  “Jag har handlat två gånger, och mycket nöjd, fin kvalitet på mattor, snabb leverans, väl rekommenderar!" - Katarina

 • Snabb leverans och pålitliga
  "Snabb leverans och pålitliga. Grym service, jag fick med en present till min beställning!!" - Marie.A

Dessa recensioner är bara några exempel på de positiva erfarenheter som våra kunder har haft med oss på SE Mattor. 

Vi är dedikerade till att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta mattan och inredningen för deras behov och ser fram emot att hjälpa dig att skapa ditt drömhem.

Kundtjänst och Support

Vi är alltid här för att hjälpa dig på SE Mattor. Vår kundtjänst är tillgänglig för att besvara dina frågor och hjälpa dig med dina behov. 

Du kan kontakta oss via telefon på +46 (0) 10-178 00 65 under våra öppettider eller via e-post på info@semattor.se.

Vårt dedikerade supportteam arbetar snabbt för att svara på dina förfrågningar och ge dig den hjälp du behöver.

Våra öppettider är:

 • Måndag till fredag från 10:00 till 19:00.
 • Lördag till söndag från 12:00 till 17:00.

Hitta Till Våra Fysiska Butiker

Vår närvaro sträcker sig över tre platser i Sverige: Södertälje, Helsingborg och Ödeshög. 

Här är adresser till våra fysiska butiker:

 • Lievägen 6, 599 31 Ödeshög.
 • Lilla Garnisonsgatan 41, 254 67 Helsingborg.
 • Klockarvägen 114, 151 61 Södertälje.

Garantier och Återbetalningspolicy

Om du har några frågor eller behöver använda våra garantier eller återbetalningspolicy, kontakta vår kundtjänst. Läs även igenom våra köpvillkor, returhantering samt leverans innan du gör ditt köp.

Vi är här för att guida dig genom processen och säkerställa att du är nöjd med din shoppingupplevelse.

Vanliga Frågor om SE Mattor

Har du frågor eller funderingar så kan du alltid kontakta oss eller besöka vår sida för vanliga frågor.

Vår Kunskapsbank om Mattor och Inredning

Genom vår blogg utforskar vi de senaste trenderna inom inredningsvärlden och ger experttips om hur du kan förvandla ditt hem med hjälp av rätt mattor. 

Här är några av våra senaste inlägg:

"Välj Rätt Matta för Din Soffa"
Utforska olika inredningsstilar och ta reda på vilka mattor som passar bäst för varje soffa och stil, från minimalistisk svart soffa till bohemisk beige soffa.

"Vad ska man tänka på när man köper en ny matta?"
Få insikt i det kreativa beslutsfattandet bakom att välja rätt matta för ditt hem och hur den kan forma hela inredningen.

"Vart ska man ha mattor?"
Få insikt i det kreativa beslutsfattandet bakom att välja rätt matta för ditt hem och hur den kan placeras för att forma hela inredningen.

"Hur Väljer Jag Färg På Min Nya Matta"
Ta reda på vilka färger, mönster och material som är hetast just nu och hur du kan integrera dem i ditt hem.

Vi är övertygade om att kunskap är nyckeln till att skapa vackra och funktionella hem, och vi är glada över att kunna dela den med er.

Lär dig mer i vår Kunskapsbank » (Länk till bloggen)

Skapa Ditt Drömhem med SE Mattor

Vi på SE Mattor tror att en matta inte bara är en praktisk accessoar utan också en funktionell inredningsdetalj som gör det mjukt, bekvämt och varmt på golvet.

Oavsett om du har en strikt budget eller strävar efter den högsta kvaliteten, har vi något som passar dig. Vår kollektion innefattar en mängd olika stilar, mönster och färger för att möta alla preferenser. 

Välkommen till SE Mattor, där vi inte bara följer utvecklingen inom mattor - vi leder den.

S & E Mattor AB
Org.nr: 559247-4497