Kontakta oss

Välkommen till SE Mattor – din pålitliga partner för kvalitetsmattor online. Vi värdesätter din feedback, dina frågor och din kontakt. 

 

Här finns information om hur du når oss när du behöver det.

 

Kontaktinformation

Här hittar du kontaktinformation till vår kundtjänst som svarar dig så snabbt som möjligt:

 

  • E-post: Har du frågor eller behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss via e-post. Skicka ditt meddelande till info@semattor.se, och vårt engagerade supportteam svarar så snabbt som möjligt.

 

 

  • Telefon: Vår kundtjänst är tillgänglig för dig via telefon vardagar kl.10.00-17.00. Ring oss på +46 (0) 10-178 00 65 under våra öppettider, och våra vänliga medarbetare kommer att assistera dig med dina frågor och behov.

 

Öppettider för SE Mattor

Öppettider för våra tre fysiska butiker hittar du här nedan:


Helsingborg & Södertälje: Måndag till fredag: 10:00 - 19:00 & lördag till söndag: 12:00 - 17:00.
Ödeshög: Lördag till söndag: 12:00 - 17:00.


Avvikande Öppettider

Under röda dagar och helgdagar har vi avvikande öppettider. Hitta uppdaterad information på våra sociala medier eller kontakta oss på kundtjänst för snabb information.

 

Våra Fysiska Butiker

SE Mattor finns representerade på tre platser runt om i Sverige för att bättre kunna assistera dig:

 

  • Ödeshög: Besök vår butik på Lievägen 6, 599 31 Ödeshög, och utforska vårt imponerande utbud av mattor.

 

  • Helsingborg: Hitta oss på Lilla Garnisonsgatan 41, 254 67 Helsingborg, och upptäck ett brett sortiment av högkvalitativa mattor.

 

  • Södertälje: Välkommen till Klockarvägen 114, 151 61 Södertälje, där du kan utforska våra vackra mattor och få personlig hjälp.

 

Oavsett om du besöker oss personligen eller kontaktar oss på distans, strävar vi alltid efter att ge dig en enastående kundupplevelse. Lita på oss för ditt mattbehov – SE Mattor är här för dig.

 

Vanliga Frågor om SE Mattor

Om du behöver hjälp med ett litet problem kan du även se våra vanliga frågor för att få hjälp på direkten. Men självklart kan du alltid nå oss via e-post och telefon om du föredrar en specifik kommunikation. 

 

Tveka inte på att kontakta oss på det sätt du känner som passar dig bäst.

 

Utforska Vårt Kunskapscenter och Blogg

I vår dedikerade kunskapsbas hittar du en skatt av användbar information om mattor, inredningstips och mycket mer. 

 

Lär dig hur du väljer den perfekta mattan för ditt hem eller upptäck de senaste trenderna inom inredning på vår blogg.

 

Följ Oss Online

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, erbjudanden och inredningstips genom att följa oss på våra sociala medier: Instagram, Facebook och Tiktok

 

Gå med i vårt online-community och delta i spännande tävlingar, erbjudanden och diskussioner om mattor och heminredning.

Du kan även kontakta oss via direktmeddelande på våra sociala medier, där vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

 

Läs Vad Våra Nöjda Kunder säger om SE Mattor

Vi är stolta över att ha nöjda kunder som har valt oss som sin källa för mattor. Ta en titt på vad våra kunder har att säga om sina shoppingupplevelser och de kvalitetsmattor de har köpt från oss via recensioner på Trustpilot

 

Deras ärliga åsikter ger dig insikter och förtroende när du väljer oss som din mattleverantör. Lämna gärna även du en recension efter att du har köpt en matta från oss.

 

Tack för att du väljer att handla din matta från SE Mattor.

 

Våra Certifieringar och Utmärkelser

Vi är stolta över att dela med oss av våra certifieringar och utmärkelser, som stärker vår dedikation till kvalitet och förtroende. På SE Mattor går vi alltid ett steg längre för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga upplevelsen när de handlar mattor hos oss.

 

Här är några av de erkännanden som vi är hedrade att ha mottagit:

 

  • Kundtillfredsställelse: Vår högsta prioritet är våra kunder, och vi har erhållit utmärkelser för exceptionell kundtillfredsställelse. Denna återkommande utmärkelse visar vårt åtagande att överträffa våra kunders förväntningar och erbjuda en problemfri shoppingupplevelse.

 

  • Kvalitetssäkring: Våra produkter har genomgått rigorösa tester och certifieringar för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet. Vi är certifierade enligt branschstandarder och regler för att försäkra våra kunder om att de får mattor av överlägsen hållbarhet och utförande.

 

  • Miljöansvar: Vi är stolta över att ha uppnått erkännande för vårt miljöansvar. Våra mattor är tillverkade med hållbara material och tillverkningsprocesser som minimerar vår påverkan på miljön.

 

Vi är engagerade i att upprätthålla dessa höga standarder och fortsätter att sträva efter att överträffa dem. Dessa certifieringar och utmärkelser är en reflektion av vårt åtagande att erbjuda våra kunder de bästa produkterna och den bästa servicen. 

 

Om du har några frågor eller vill ha mer information om våra certifieringar och utmärkelser, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig och fortsätta att erbjuda dig de bästa mattorna för ditt hem!Information uppdaterades 2023-09-21.