Badmatta

Badmatta skapar en mjuk och varm miljö i badrummet, vilket får besökaren att känna frid och avslappning. Badmattor gör det snyggt och bekvämt under... Läs mer

per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 45

Sida
 1. -42%
 2. -47%
 3. -42%
 4. -47%
 5. -47%
 6. -47%
 7. -33%
 8. -36%
 9. -33%
 10. -36%
 11. -24%
 12. -24%
 13. -33%
 14. -36%
 15. -75%
 16. -33%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 45

Sida

Badmatta för badrummet

Badmatta är en matta som används i toalett, tvättrum och badrum där vätska och fukt förekommer efter dusch och bad. En bra badmatta absorberar vattnet, torkar snabbt, värmer fötterna och skapar en harmonisk tillvaro i rummet. Den fyller samma funktion som en toalettmatta. Att inreda badrummet med en badmatta eller tå är ett snyggt sätt att ge färg, textil och personlighet till badrummets kalla golv. Här hittar du mängder av olika badmattor!

 

Badmattor skapar en bekväm inredning

Badmattor skapar en bekväm och harmonisk inredning i alla toaletter och badrum genom att bidra med värme, stil och effektiv vattenabsorbering. Söker du mattor som gör badrummet lugnt, harmoniskt och fint så är badmattor det rätta alternativet. Precis som badrumsmattor är badmattor det enda alternativet för det kalla golvet! 

 

Billig badmatta från SE Mattor

Här hos oss på semattor.se hittar du ett brett utbud av badmattor online till billiga priser. Billiga mattor anser vi är det bästa alternativet för att experimentera med inredningen hemma. Vi tror på låga priser och bra kvalitet för att kunden ska kunna byta ut sin badmatta när den känner för det. Det ska vara kul och billigt att inreda hemma vilket våra bra priser tillåter. Välj och vraka bland alla våra badmattor här!