Flatvävd Matta

Flatvävd matta är både bekväm och snygg, vilket kan vara anledningen till att den är en av de mest populära typerna av mattor i Sverige. Tunn, ingen lugg,... Läs mer

per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 66

Sida
 1. -24%
 2. -29%
 3. -29%
 4. -29%
 5. -29%
 6. -25%
 7. -25%
 8. -25%
 9. -25%
 10. -42%
 11. -47%
 12. -42%
 13. -42%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 66

Sida

Flatvävda mattor för inom- & utomhusbruk

Flatvävda mattor är vävda mattor i platt, lugglös och tunn form vilket skiljer dem från andra typer av mattor i marknaden. Det är stor skillnad på en flatvävd matta och en knuten matta, vilket man direkt ser med blotta ögat samt kan känna vid beröring. Flatvävda mattor kan placeras i alla rum, men eftersom de är så slitstarka och tåliga används de mycket på uteplatser och uterum. Flatvävda mattor kan användas som utematta och utomhusmatta, beroende på vilken inredning du strävar efter. Exempel på placeringar i uteplatser är som balkongmatta, altanmatta och trädgårdsmatta. 

 

Flatvävd matta kan som sagt användas både inom- och utomhus, vilket innebär att du kan skifta användningen beroende på om du har ett större sällskap och vill umgås ute, eller om du helt enkelt vill ändra på miljön. Med en flatvävd matta kan du bara ta in den om vädret blir dåligt utomhus. Vid behov av en mångsidig matta för användning inomhus och utomhus är flatvävd matta!

 

Billiga flatvävda mattor från SE Mattor

Här hos oss på semattor.se hittar du billiga flatvävda mattor i bra kvalitet som klär ditt golv både inomhus och utomhus. Det är en mångsidig matta som du kan placera efter omständigheterna. Flatvävda mattor till billigt pris innebär att du kan experimentera med inredningen och hitta den inredningsstil som passar dig och ditt hem. Vi tror på billiga priser och bra kvalitet som möjliggör till mer inredning för pengarna. Det ska vara roligt att testa nya inredningsstilar för att tillslut hitta en stil man älskar. Välj och vraka bland vårt breda utbud av flatvävda mattor till billigt pris här!