Fluffig Matta

Inred med en fluffig matta som gör det extra mysigt och fint där hemma. Fluffiga mattor bjuder in till varma kliv som ger känslan av att vandra på fluffiga och mjuka moln. Ett bra val av... Läs mer

per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 134

Sida
 1. -48%
 2. -5%
 3. -5%
 4. -5%
 5. -45%
 6. -36%
 7. -5%
 8. -5%
 9. -5%
 10. -41%
 11. -50%
 12. -33%
 13. -36%
 14. -33%
 15. -33%
 16. -33%
 17. -41%
 18. -50%
 19. -41%
 20. -42%
 21. -36%
 22. -36%
 23. -36%
 24. -34%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 134

Sida

Fluffig matta 

Fluffiga mattor är mjuka, varma och fluffiga vilket gör den typen av matta väldigt populärt. En fluffig matta kan placeras i precis varje rum i hemmet eftersom dess snygga utseende kombinerat med den sköna luggen resulterar till en mysig inredningsdetalj som passar inom alla inredningsstilar. 

 

Fluffig matta i rummet skapar en mysig och varm atmosfär som utstrålar en ombonad känsla. Med en mjuk fluffig matta kan du inreda vilket rum som helst till att få just den hemtrevliga och bekväma miljön. Vardagsrumsmatta, sovrumsmatta, hallmatta och barnmatta är exempel på mattor som finns inom kategorin fluffiga mattor. Söker du värme, bekvämlighet och stil så måste du titta samt känna på en fluffig matta!

 

Fluffiga mattor med en ombonad känsla

Fluffig matta finns i flera olika varianter som innebär olika kombinationer av färg, form och mattstorlek på den fluffiga mattan. Vanliga mjuka fluffiga mattor är ryamattor med lång lugg och gjord av mjukt skönt material. Den ombonade känslan kommer från mattans jordnära- och samtidigt moderna utseende som utstrålar komfort och stil. 

 

Välj rätt färg och form på din fluffiga matta

När du ska handla en fluffig matta bör du veta vilka färger och former som är populärt och trendigt. Detta bör du läsa om för att få mer inspiration för din inredning. Inspiration som ger dig nya idéer på hur du ska inreda ditt hem med mattor

 

Populära färger på fluffiga mattor:

 

 • Brun fluffig matta
 • Beige fluffig matta
 • Grå fluffig matta
 • Rosa fluffig matta
 • Svart fluffig matta
 • Vit fluffig matta

 

Den färg du väljer på din fluffiga matta utgör en väldigt stor designaspekt som påverkar din inredning på flera sätt. För en mer jordnära och naturnära känsla passa brunt och beige fluffig matta. Vit, svart och grå färg på fluffig matta utstrålar en klassisk inredningsstil med neutrala färger, vilket är enklare att matcha med resterande inredning i rummet. Rosa fluffig matta är ett vågat inredningbeslut som kan bli supersnyggt. 

 

Nedan ser du populära form och storlek på fluffiga mattor:

 

 • Stor fluffig matta
 • Liten fluffig matta
 • Rund fluffig matta
 • Lång fluffig matta

 

Fluffig mattor ser bra ut oavsett form och storlek. Men det är ditt hem, rum och yta som behöver inredas och just därför är det upp till dig att välja en fluffig matta som passar bra hemma hos dig. Stor matta passar mycket bra i stora rum eller som heltäckningsmatta i små rum, vilket ger en modern känsla. Liten matta är en fin inredningsdetalj som kan komplettera din heminredning. Fluffig rund matta är ett snyggt tillägg som utstrålar harmoni och gosighet. Lång matta i fluffig stil förlänger den gående tiden på matta vilket kommer göra dig på bättre humör!

 

Handla fluffiga mattor från SE Mattor

Fluffiga mattor är otroligt snyggt och förtjänar en plats i varje hem som satsar på bekvämlighet, värme och stil. Det gäller att våga experimentera med mattor och inredning vilket är anledningen till att semattor.se erbjuder billiga fluffiga mattor online i bra kvalité. Make your own cozy space med billiga mattor och särskilt en fluffig matta!