Kelimmatta

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

3 artiklar

Inred med en kelimmatta för att få en orientalisk inredningsdetalj hemma som är både slitstark och tålig. En vacker mönstrad matta som utstrålar en ombonad känsla i varje rum. Hos oss på... Läs mer

  1. -20%
  2. -20%
  3. -32%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

3 artiklar

Kelimmatta

Kelimmatta är en orientalisk matta med orientalisk vävnad som oftast har vackra mönster och detaljer. Kelimmattor kan placeras överallt hemma, men vanligtvis placeras en kelimmatta i vardagsrum, hall, kök eller utomhus. Det är en matta som har en orientalisk känsla och utstrålar en ombonad atmosfär. Söker du en slitstark och tålig matta med vackra detaljer samt mönster borde du titta på en kelimmatta!

 

Kelimmattor med unika mönster

Kelimmattor har unika och vackra mönster som utgör en snygg inredningsdetalj till hemmet. Med en orientalisk vävteknik skapas snygga kelimmattor med fina mönster som inte är någon annan matta lik. Mönstrade mattor ger ett personligt intryck till heminredningen, vilket utstrålar en ombonad och fin känsla.

 

Kelimmattor används mycket i Marocko, Turkiet, Pakistan, Iran, Afghanistan och i vissa områden i Balkan. Kelimmatta är en persisk matta som härstammar från asiatiska nomader som använde mattorna i sina tält för att göra det bekvämt och bevara värme. De tuffa förhållanden vid längre resor och vandringar innebar att mattan behövde vara slitstark och flexibel att bära runt på. Just därför är kelimmattor tåliga och slitstarka. Högtrafikerade områden som hall, kök och vardagsrum är bra att placera en kelimmatta.

 

Billiga kelimmattor från SE Mattor

Här hos semattor.se hittar du ett stort utbud av billiga mattor och kelimmattor online som du kan inreda billigt med hemma. Vi tror på billiga priser som tillåter en att experimentera med inredningen hemma och tillslut hitta sin personlig inredningsstil. En kelimmatta bidrar med mycket mönster, färg och en ombonad känsla som gör det hemtrevligt hemma. Välj och vraka bland hållbara mattor som håller länge. Du är ett klick ifrån att finna just din kelimmatta!