Lurvig Matta

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 103

Sida

Inred hemmet med en lurvig matta som höjer mysighetsfaktorn till nästa nivå. Med en mjuk och skön matta i lurvig stil skapas en ombonad och varm miljö för att slappna av efter en lång... Läs mer

 1. -3%
 2. -5%
 3. -65%
 4. -65%
 5. -65%
 6. -65%
 7. -65%
 8. -65%
 9. -20%
 10. -33%
 11. -20%
 12. -20%
 13. -5%
 14. -5%
 15. -36%
 16. -33%
 17. -5%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 103

Sida

Lurvig matta i härlig och modern design

Lurvig matta är en matta med lång lurvig lugg som utstrålar en hemtrevlig och ombonad känsla i rummet. En lurvig matta är både bekväm och skön vilket höjer mysfaktorn hemma till max. Mysigt, modernt och härligt för en underbar heminredning. Lurviga mattor används vanligtvis som vardagsrumsmatta, sovrumsmatta och hallmatta eftersom dess härliga design bjuder in till en mysig stund. Söker du en matta med lurvig design till en modern inredning så har du kommit rätt! Här hos semattor.se hittar du mängder av olika lurviga mattor online. 

 

Stor lurvig matta är snygg & lekfull

Stor lurvig matta hemma är ett snyggt och lekfullt sätt att inreda på för att få till en modern och härlig känsla. Stora mattor med lurvig stil är otroligt snyggt eftersom dess unika material och form skapar en kontrast som utstrålar en ombonad aura. Att matcha en stor lurvig matta eller rund matta med resterande möbler och väggfärg är både snyggt och lekfullt. Titta igenom vårt breda sortiment av lurviga mattor för att hitta din perfekta stora lurviga matta!

 

Lurviga mattor i olika färger och former

Lurviga mattor finns i flera olika typer av material, färger och former vilket resulterar till unika mattor i lurvig design. Ingen lurvig matta är den andra lik eftersom omgivningen kombinerat med mattan skapar en harmonisk, härlig och modern känsla som kompletterar hemmet. De populäraste färgerna är vit lurvig matta, beige lurvig matta och grå lurvig matta eftersom det är neutrala färger som passar väldigt bra med väggfärg och golvfärg. Brun, lila och rosa lurviga mattor är även trendiga eftersom det utstrålar kärlek och mys. Välkommen till oss för att hitta billiga mattor online och ett stort utbud av lurviga mattor för ditt hem!