Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Mjuk Matta

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 107

Sida

Inred med en mjuk matta som gör det mjukt och skönt hemma. Mjuka mattor ger känslan av att gå på moln och är inbujdande till att sitta ner på golvet. En perfekt matta för barnfamiljer som... Läs mer

 1. -47%
 2. -47%
 3. -35%
 4. -35%
 5. -35%
 6. -35%
 7. Ny-35%
 8. -35%
 9. -33%
 10. -59%
 11. -59%
 12. Ny-54%
 13. -5%
 14. -5%
 15. -65%
 16. -20%
 17. -20%
 18. -5%
 19. -5%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 107

Sida

Mjuk matta

Mjuk matta är mattor med mjukt material som är väldigt skönt att beröra, vilket är anledningen till att mjuka mattor är så pass populära. Med mjukt material kommer även ett fint estetiskt utseende som tillfredsställer designögat. Mjuka mattor är mjuka och fina som passar bra inom de flesta hem och rum. Vanligtvis placeras en mjuk matta i sovrum, vardagsrum och barnrum, men mattans neutrala och enkla utseende innebär att den även passar bra inom de flesta ytorna. Söker du en fin och skön matta så borde du känna på en mjuk matta!

 

Mjuk matta i olika form och färg

Mjuka mattor finns i flera olika former och färger som möjliggör en rolig inredning. Att inreda hemmet med mjuka mattor är skönt, bekvämt och roligt eftersom det skapar en mysig och fin atmosfär. Mjuka mattor är otroligt fina och i kombination med dess bekvämlighet gör denna typ av matta svår att slå. Våra mattor består av ryamattor och viskosmattor av mjukt material.

 

Populära färger på mjuka mattor

 • Beige mjuk matta
 • Brun mjuk matta
 • Grå mjuk matta
 • Rosa mjuk matta
 • Svart mjuk matta
 • Vit mjuk matta

 

Mjuka mattor med de nämnda färgerna är trendigt inom svenska hushåll. Det finns flera kombinationer av färg, form och mattstorlek vilket gör en mjuk matta väldigt flexibel inom inredning. Brun- och beige matta med mjuk stil ger en känsla av natur med dess naturnära färg som liknar jord. Ett bra val för en stilren, modern och harmonisk inredning. Grå-, svart- och vit matta i mjuk design ger en elegant känsla som utstrålar en klassisk inredning. Dessa färger är enkla att matcha med andra färger, vilket gör det roligt att inreda med hemma. En rosa matta med mjuk yta utstrålar en både vacker och kärleksfull känsla i rummet, vilket drar åt sig uppmärksamhet. Ett bra val för dig som älskar den rosa färgen och mjuka mattor.

 

Populära former på mjuka mattor

 • Rund mjuk matta
 • Stor mjuk matta
 • Liten mjuk matta
 • Lång mjuk matta
 • Tjock mjuk matta

 

Mjuk matta att stå på ger en känsla av att sväva bland moln, men vilken form är ditt mjuka moln? Stor matta med mjukt material passar bra inom stora rum för att täcka en stor yta. Stor mjuk matta till barnrum är vanligt för att ge de små en säker och skön plats att leka på. Rund matta med mjukt material ger en känsla av moln eller sockervadd — med andra ord är den väldigt härlig att se- och röra vid. Små mattor med mjukt material är fina inredningsdetaljer som tar inredningen till nästa nivå — ett roligt sätt att experimentera med heminredningen. Långa mattor i mjuk stil passar bra som hallmatta för en modern inredning som strävar efter bekvämlighet. Tjock mjuk matta värmer rum och hem mycket väl och gör det extra mysigt där den placeras. På vintern är en tjock mjuk matta perfekt för att hålla värmen hemma.

 

Handla mjuka mattor från SE Mattor

Välkommen till online mattbutiken semattor.se. Här hittar du mängder av billiga mattor och mjuka mattor online som gör ditt hem extra mysigt. Välj och vraka bland vårt breda urval av mjuka mattor!