Regnbåge Matta

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

6 artiklar

Regnbåge matta har en vacker och positiv stil som speglar regnbågar på flera olika sätt. Varje matta i regnbåge design är unikt på sitt sätt, vilket är... Läs mer

  1. -24%
  2. -33%
  3. -5%
  4. -5%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

6 artiklar

Regnbåge matta sprider glädje

En matta med regnbåge motiv är mångsidig och underbar eftersom den finns i flera olika stilar. En modern matta med kort lugg och lång lugg som bildar en regnbåge är väldigt snygg inom en modern inredning eller bohemisk inredning. En ryamatta med fluffig regnbåge skapar en mysig och positiv atmosfär som utstrålar en ombonad känsla. Barnmatta och lekmatta med regnbåge motiv framhäver fantasi och lek för barn.

Med andra ord är regnbåge mattor ett bra inredningsval inom alla olika inredningsstilar om du söker en mysig, varm och glädjefull inredningsdetalj till hemmet. Välja och vraka bland våra billiga mattor för att hitta just din regnbåge matta! 

 

Fluffiga Regnbågar på mattor

Fluffiga regnbågar på mattor har en underbar och annorlunda utseende än vanliga mattor. Att gå på fluffiga regnbågar är både spännande för fötterna, samt en vacker syn för ögat. Att bryta mönstret inom modern inredning är viktigt för att få till en personlig stil. Just därför kan det vara snyggt att inreda med en enfärgad, neutral regnbåge matta i modern stil. Regnbåge mattor utstrålar liv, rörelse och positivitet vilket lyfter inredningen inom alla olika inredningsstilar. Hos oss på semattor.se hittar du billiga mattor med regnbåge mönster som sprider glädje och stil inom alla hem!