Vävd Matta

Vävd matta skapar en jordnära och ombonad känsla som lyfter inredningen samt mysighetsfaktorn till nästa nivå. En vävd matta är både vacker och praktisk med... Läs mer

per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 329

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 329

Sida

Vävda mattor

Vävda mattor i bomull, ull och andra smutsavvisande material ger en varm och skön känsla till hemmet som lyfter inredningen. Det härliga med dessa mattor är att de finns i olika storlekar, färger och designer som beror på materialet som mattan vävs med. En vävd matta kan placeras nästan överallt i hemmet, men vanligtvis placeras vävda mattor i kök, vardagsrum, hall eller sovrum. Mönster till vävda mattor är fantastiskt fina och finns i flera olika varianter beroende på material. Vävda mattor i bomull ser annorlunda ut än vävda mattor i ull, vilken som ser bäst ut är en smaksak. Beige, grå och vit vävd matta är de trendigaste färgerna som man ofta ser inom ljus och modern inredning. Bohemisk inredning, japandi, skandinavisk och flera andra inredningsstilar passar perfekt med vävda mattor! 

 

Vävd matta natur look

Vävd matta finns som sagt i flera olika modeller och utseenden, men den populäraste i dagsläget är vävda mattor med en naturlig look. Vävd matta med naturnära design, vilket skapar en ombonad och autentisk känsla i hemmet. Vävd rund matta är även ett snyggt alternativ till vävda mattor eftersom den runda formen skapar en jordnära aura med dess unika dimension som tillfredsställer personer med inredningsintresse. Häng med trenden med en rund vävd matta med naturens look!