Husvagn & husbil i skogen. Varm & mysig atmosfär i fordonet. Mörkt och kyligt utanför. Vacker kontrast.

Dags att handla matta till husvagn och husbil? När du inreder din husvagn eller husbil är det viktigt att skapa en trivsam och bekväm miljö. En av de mest betydelsefulla detaljerna som kan lyfta inredningen till nya höjder är en stilfull matta från SE Mattor. Inte bara ger mattorna ett estetiskt värde, utan de har även praktiska fördelar som att minska ljud, skydda golven och förhindra halkolyckor. Hos SE Mattor hittar du ett imponerande utbud av mattor, perfekt anpassade för husvagnar och husbilar.

 

Smidiga gångmattor för husvagn & husbil

I husvagnar och husbilar behöver man ofta längre, smalare mattor på grund av det begränsade utrymmet. Vårt sortiment av gångmattor på metervara passar perfekt för detta ändamål. Välj den perfekta längden som passar din husvagn eller husbil, och vi har den i vår onlinebutik. Smal matta till husbil eller gångmatta till husvagn har vi gott om. Vi erbjuder gångmattor på 3 meter som enkelt kan kopplas till varandra och därmed anpassas till fordonet, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta passformen för ditt fordon. Här hittar då en gångmatta till din husvagn eller husbil.

 

Gångmatta i husvagn för en mysig inredning.

 

Mysiga alternativ av husvagnsmattor

För dig som vill ha en mer ombonad känsla och fluffigare lugg, har vi ett varierat utbud av ryamattor och maskinvävda mattor. Våra mattor till husvagn är underbart mjuka och bekväma vilket höjer lyxighetskänslan för alla i fordonet. Perfekt för att mjuka upp din husvagn eller husbil och skapa den perfekta inredningen. Välj och vraka bland flera mysiga alternativ av husvagnsmattor på semattor.se.

 

Heltäckande husbilsmatta

Om du drömmer om en enhetlig inredning är en heltäckande matta det ultimata valet. Vårt omfattande utbud av mattor i olika storlekar ger dig möjlighet att välja mellan olika stilar, kvaliteter och prisklasser. För bästa resultat rekommenderar vi att mattan väljs ut med omsorg för att våra bestämda mått ska kunna placeras i din husvagn eller husbil. Om du inte hittar din matta till husvagn eller husbil från oss kan du alltid kika på heltäckande mattor online. Dessa kan skräddassys till just ditt fordon och därmed passa utmärkt i din stil.

 

Heltäckande matta i husbil.

 

Skapa en komfortabel uteplats vid din husbil eller husvagn

För många husvagns- och husbilsägare är en matta till förtältet en nödvändighet för att skapa en bekväm och trivsam uteplats. Hos SE Mattor erbjuder vi ett brett sortiment av utemattor som passar perfekt för detta ändamål. Oavsett om du önskar en snygg matta som tål utomhusmiljö och UV-strålning, eller en altan- och balkongmatta, såsom vår Echo-kollektion i flera färger och bredder, har vi det du behöver för att göra din uteplats till en härlig och avkopplande plats.

 

Husbilar och husvagnar i campingplats.

 

Multifunktionsmattor - Slitstarka & praktiska för camping & bilresan

Våra multifunktionsmattor tillverkade i slitstark och tålig material, är både snygga och praktiska. Dessa mattor säljs väldigt flitigt om sommaren och kan användas för olika ändamål i husvagnen och husbilen. Det gäller att planera inredningen för fordonet inför semestern så att allt är redo när det är dags för diverse utflykter. Att uppgradera husvagnen eller husbilen med mjuk och sköna mattor gör bilresan, roadtrip och campingen så mycket bekvämare och trevligare.


Person njuter av resan i husbilen genom att sticka ut huvudet ur fönstret och känna luften mot ansitket.

Ge din husvagn eller husbil en stilfull uppgradering med mattor från SE Mattor. Vår professionella kundtjänst står redo att hjälpa dig hitta de perfekta mattorna för dina behov. Tveka inte att kontakta oss för frågor eller funderingar!