-47%

Mathilde Silver Sammetsgardiner 2-Pack

Endast %1 kvar
Artikelnummer
712709-505-000
449,00 kr Regular Price 850,00 kr
Lagervara
ÖVRIGA FÄRGER OCH FORMER
Visa mer visa mindre

15% EXTRA REA på ALLT. Kod: EXTRA15 "gäller även super deals"

20% EXTRA REA  på kategorin utomhusmattor. Kod: UTE20

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAKT & FRI RETUR!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Köp nu, betala sen
Köp nu betala sen — enkel & säker betalning med Klarna
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Alltid 14 dagars öppet köp

Förhöj din inredning med elegans och charm med Mathilde 2-pack sammetsgardiner. Dessa gardiner i storleken 140x250 cm, i en förtrollande silver nyans, är utformade för att kombinera stil med funktion. Deras diskreta lyster ger en subtil och vacker glans, vilket gör dem till en perfekt tillskott till ditt hem.

**Design och Material:**
Mathilde sammetsgardiner är en hyllning till raffinerad smak. Den djupa silver färgen kompletterar din inredning på ett tidlöst sätt. Gardinernas sammetstextur ger en lyxig känsla under beröring, med en mild glans som lägger till en sofistikerad touch. Detta 2-pack ger dig möjlighet att enkelt rama in dina fönster med elegans.

**Storlek och Mått:**
Mätande 140x250 cm passar dessa gardiner väl för att klä dina fönster på ett graciöst sätt. Deras drapering ger en atmosfär av värme och komfort.

**OEKO-TEX Certifierad:**
Din säkerhet och välbefinnande är vår prioritet. Mathilde sammetsgardiner är OEKO-TEX-certifierade och genomgår strikta tester för att garantera en frihet från skadliga ämnen. Du kan vara trygg med att välja en produkt som är snäll både mot din familj och miljön.

**Lätt Skötsel:**
Vi förstår behovet av bekvämlighet i vardagen. Dessa gardiner är tvättbara vid 30 grader, vilket gör att du kan behålla deras fräschör och glans utan problem. Den subtila lystern förblir intakt även efter tvätt, vilket gör dem enkla att underhålla.

**Tidlös Mångsidighet:**
Mathilde sammetsgardiner i silver färg är mångsidiga nog att passa in i olika rum. Deras diskreta glans och harmoniska design skapar en atmosfär av enkel elegans och inbjudande komfort.

Förnya ditt hem med en touch av Mathilde sammetsgardiner. Deras subtila lyster och OEKO-TEX-certifiering förenar skönhet med ansvar, och hjälper dig att skapa en harmonisk och sofistikerad atmosfär i ditt hem.

Specifikationer
Färg Silver
Set Gardinlängder i 2-pack, innehåller 2 st längder i samma storlek
Bredd 140 cm
Längd 250 cm
Typ Gardiner
Material Polyester
Tvättråd Fintvätt 30 grader.
OEKO-TEX® Denna produkt är OEKO-TEX® certifierad. OEKO-TEX® är ett oberoende certifieringssystem som testar produkter i textil för att se om de är fria från farliga kemikalier. En certifierad produkt innebär att den är 100% fri från farliga kemikalier.
Lyster Produkten har ett lyster som gör att den glänser från en vinkel medan den är mörkare från den andra vinkeln.
Mathilde Silver Sammetsgardiner 2-Pack