Super Deal
-36%

Rabbit Eco Ljusbeige Rund Tvättbar Pälsmatta

Endast %1 kvar
Artikelnummer
465749-564-00-2
199,00 kr Regular Price 310,00 kr
Lagervara
ÖVRIGA FÄRGER OCH FORMER

15% EXTRA REA på ALLT. Kod: EXTRA15 "gäller även super deals"

20% EXTRA REA  på kategorin utomhusmattor. Kod: UTE20

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAKT & FRI RETUR!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Köp nu, betala sen
Köp nu betala sen — enkel & säker betalning med Klarna
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Alltid 14 dagars öppet köp

Vår ljusbeiga matta är den perfekta kombinationen av komfort och stil för ditt hem. Den har en supermjuk och fluffig lugg som mäter hela 30 mm, vilket ger dina fötter en underbar yta att vila på efter en lång dag. Dessutom gör den ljusbeiga färgen att den passar in i de flesta inredningsstilar och ger rummet en varm och inbjudande känsla.

Föräldrar kommer att älska den här mattan lika mycket som barnen gör. Den är tvättbar i maskin vid 30 grader, vilket gör den enkel att rengöra när den blir smutsig. Gummibasidan på mattan ger också ett bättre grepp mot golvet.

Mattan är extremt lätt att underhålla, så du behöver inte oroa dig för fläckar eller spill.

Denna ljusbeiga matta kommer snabbt bli barnens favorit, inte bara för dess mjukhet utan också för den mysiga känslan den ger. Skapa en rolig och avslappnad atmosfär i barnens rum eller lekplats med denna underbara matta.

Ge ditt hem en touch av komfort och elegans med denna fantastiska ljusbeiga matta. Den är perfekt för familjer, särskilt för barn som älskar att leka och vila på en mjuk yta. Köp den idag och låt din familj njuta av den mysiga och ombonade känslan som den här mattan ger.

Specifikationer
Färg Ljusbeige
Typ Tvättbar Ryamatta
Material Polyester
Tjocklek ≈ 30 mm
Baksida Gummibaksida
Tvättråd De flesta fläckarna kan avlägsnas med en ren frottéhandduk, lite ljummet vatten och rengöringsmedel. Vid svåra fläckar rekommenderas att söka hjälp hos ett auktoriserat kemtvätt.
Golvvärme Denna produkt är lämplig för golvvärme.
Skötselråd Rotera mattan regelbundet för att minska slitaget på en och samma plats. Om mattan blir hård på ett område rekommenderas det att använda en kam och borsta upp det området som är hårt för att försöka få tillbaka mattans fluffighet.
Rekommendationer Det kan framstå rest fibrer från tillverkningen vilket gör att mattan släpper från sig lösa fibrer. Dammsug mattan regelbundet under de första 30 dagarna för att se till att alla lösa fibrer försvinner från mattluggen.
Ömtålighet Har ett tåligt material som är resistenta mot det mesta.
Rabbit Eco Ljusbeige Rund Tvättbar Pälsmatta