Entrematta

Entremattor som välkomnar nära och kära in till värmen! Här hittar du mängder av mattor för din entre eller ytterdörr. Det finns en entrematta för alla hem som både håller det rent och tar... Läs mer
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 59

Sida
 1. -36%
 2. -36%
 3. -36%
 4. -36%
 5. -24%
 6. -24%
 7. -33%
 8. -36%
 9. -33%
 10. -36%
 11. -36%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 59

Sida

Entrematta

Din entrematta är det första besökare ser när dörren hem till dig öppnas. En entrematta är en matta som är ämnat för att stoppa grus, småstenar och annat smuts från att komma in till hemmet. Gäster och besökare skrapar sina skor mot entremattan för att stiga in med renare skor. Därefter ställs skorna på skohyllan i ett snyggare skick. Matta i entrén fyller samma funktion som en dörrmatta.

Välj mellan stilrena entremattor bakom din dörr i sisal, snygga varianter i gjutjärn att lägga utanför ytterdörren där du kan skrapa av skorna på innan du kliver in. Entrematta med tryck i kokos, som är ett väldigt slitstarkt, välanvänt och känt material inom tillverkningen av mattor som ska tåla lite mer slitage. Du hittar även praktiska, absorberande entremattor som passar bra både inomhus och utomhus. Varför inte snygga mattor med en hemtrevlig välkommentext i skrivstil. Allt detta och många fler entremattor hittar du här!

 

Entrématta i olika storlekar, former & färger

Mattan framför entrén är det första intrycket av ditt vackra hem. Sätt stilen i hallen med hjälp av en snygg och prisvärd entrématta som håller det rent hemma. Ett alternativ är att placera entrémattan på utsidan för att sätta stilen redan framför entrén. Entrémattor är gjorda för att inreda hallen snyggt, så vad väntar du på? Navigera dig runt här för att finna entremattor i mängder av olika färger och storlekar som passar just ditt hem och hall. Här hos oss på semattor.se hittar du exempelvis stor entrématta i gummi, designande entrémattor och mycket mer!

 

Designade entremattor i gummi

Designade entremattor med flera olika motiv hittar du här. Ett stort utbud av entremattor i gummi, entrematta med logo och så mycket mer. Söker du en matta till din entré som passar just din inredningsstil så har du kommit rätt. Det ska vara roligt att inreda hemmet och hallen. Välj och vraka mellan alla billiga mattor och entremattor!