Black Friday Mattor 2023 illustration som informerar om hemsidan www.semattor.se bästa mattor och erbjudanden inför black friday kampanj.

Black Friday, ofta känd som shoppingens stora högtid, har med åren utvecklats till en intensiv Black Week där många är på jakt efter de bästa fynden och nu har även Black Month uppstått.


För inredningsälskare är detta också chansen att förnya hemmet till oemotståndliga priser. Och när det kommer till att sätta guldkant på hemmets design, vad kan vara bättre än en exklusiv matta? 


Hos SE Mattor har vi satt ihop en lista över de mest eftertraktade mattorna inför Black Friday 2023.

 

Black Friday Mattor 2023

Är du redo inför Black Friday 2023 och vill köpa en ny matta till bästa pris? Då har du kommit helt rätt! Här hittar du våra populäraste mattor detta år som vi även har specialerbjudanden på.

 

Se igenom de bästa mattorna år 2023 för att förbereda dig inför årets bästa shoppingkampanj - Black Friday.

 

Mönstrade Mattor i Harmonisk Japandi Stil

Vår kollektion av mönstrade mattor i japandi-stil representerar en perfekt fusion av skandinavisk enkelhet och japansk elegans.

 

Utforska vår kollektion här och fynda din matta denna black friday!

 

Brolly Bene Ryamatta

Denna matta utmärker sig med sitt distinkta mönster som skapar en känsla av rörelse och balans i rummet.

Mönstrad ryamatta i harmonisk japandi stil som är trendigt år 2023.Mönstrad ryamatta i harmonisk japandi stil som är trendigt år 2023.

Brolly Curly Ryamatta

Med mjuka, svepande kurvor och en varm färgpalett är denna matta perfekt för dem som önskar addera en touch av naturinspirerad design.

En mjuk och harmonisk mönstrad matta i krämfärg.En mjuk och harmonisk mönstrad matta i krämfärg.

Brolly Loop Ryamatta

Med en lekfull design som uttrycker organiska former, införlivar denna matta japandistilens lugn.

Brolly Loop Ryamatta med harmoniska mönster och jordnära färg perfekt för japandi inredning.Brolly Loop Ryamatta med harmoniska mönster och jordnära färg perfekt för japandi inredning.

Brolly Cap Ryamatta

Med sitt unika och naturnära sten-mönster blir denna matta snabbt en samtalsstartare i alla hem.

Naturnära vit ryamatta med mönster som liknar stenar i mjuk form och textur. Mattan är placerad i vardagsrummet under en krämfärgad soffa.Naturnära vit ryamatta med mönster som liknar stenar i mjuk form och textur. Mattan är placerad i vardagsrummet under en krämfärgad soffa.

Twisty Spin Modern Matta

En matta som kombinerar det bästa av två världar - skandinavisk funktionalitet och japansk estetik.

 

En mönstrad matta i mörkbegie färg under matbord i matsal.En mönstrad matta i mörkbegie färg under matbord i matsal.

Mjuka och Fluffiga Mattor i Stilren Design

För de som önskar en kombination av komfort och design, har vi en serie med mjuka och fluffiga ryamattor. Dessa har inte bara en underbar känsla under fötterna utan är också otroligt enkla att underhålla tack vare deras tvättbarhet.

 

Se hela vårt utbud av ryamattor här. Perfekt matta eftersom black friday innebär november som är i vinterhalvåret.

 

Rabbit Eco Ryamatta

Ren, enkel, men ändå lyxigt mjuk. Det är en matta som är lika vacker att se på som den är skön att gå på.

En mjuk och fluffig ryamatta i färgen beige som skapar en elegant och bekväm inredningskänsla.En mjuk och fluffig ryamatta i färgen beige som skapar en elegant och bekväm inredningskänsla.

Cat Tvättbar Ryamatta

För de med en aktiv livsstil, erbjuder denna tvättbara matta enkelhet och bekvämlighet utan att kompromissa med stil.

Vit tvättbar ryamatta med kort lugg i mjuk och fluffig textur.Vit tvättbar ryamatta med kort lugg i mjuk och fluffig textur.

Sofia Ryamatta

Med en subtil design och en överraskande mjuk textur, för Sofia elegans och komfort till varje rum.

Stilren ryamatta i krämfärg och skandinavisk design.Stilren ryamatta i krämfärg och skandinavisk design.

Rabbit Bubble Ryamatta

Ett verkligt mästerverk i vår kollektion, där varje bubbla i designen känns som en liten puff av moln under dina fötter.

Mjuk och fluffig vit ryamatta med bubblig design och textur i vardagsrum, under en stor soffa.Mjuk och fluffig vit ryamatta med bubblig design och textur i vardagsrum, under en stor soffa.

Mattor i Skandinavisk design och Minimalistisk stil

En trendig inredningsstil är skandinavisk inredning som är svår att slå inom komfort och en stilren miljö. Om du vill få till en skandinavisk stil denna blackfriday så kan vi rekommendera följande mattor.

 

Utforska snygga mattor i skandinavisk stil här. Perfekt för dig som vill ha en neutral matta som utstrålar elegans.

 

Olivia Bond Ryamatta

Stilren, enkel, men ändå subtilt mönstrad. Det är en vacker matta som är lika fin att se på som den är skön att gå på.

 

Mönstrad krämfärgad matta i skandinavisk design under matbord i matsal. Ett litet barn leker på den mjuka mattan.Mönstrad krämfärgad matta i skandinavisk design under matbord i matsal. Ett litet barn leker på den mjuka mattan.

Olivia Force Ryamatta

En blandning av minimalistisk stil kombinerat med unika mönster som skapar en intressant kombination. Olivia Force är för dig som söker en neutral matta som får uppmärksamhet.

 

En mönstrad krämfärgad matta i skandinavisk design under soffbord i vardagsrum. En svart hund leker på den mjuka mattan.En mönstrad krämfärgad matta i skandinavisk design under soffbord i vardagsrum. En svart hund leker på den mjuka mattan.

Moody Logic Ryamatta

Med en unik design och en kvadratisk mönstrad, mjuk textur utstrålar Moody Logic elegans och stil till varje rum.

En vit mönstrad matta i mjuk och fluffig material är placerad under stor soffa i vardagsrum.En vit mönstrad matta i mjuk och fluffig material är placerad under stor soffa i vardagsrum.

Moody Flo Ryamatta

En vacker ryamatta med fluffiga detaljer som väcker liv till all inredning genom att bidra med mjuka mönster på golvet.

En stor beige ryamatta med fluffiga detaljer och mjuk material placerad under stor u-soffa i beige vardagsrum.En stor beige ryamatta med fluffiga detaljer och mjuk material placerad under stor u-soffa i beige vardagsrum.

Moody Bow Ryamatta

En mjuk och fluffig regnbåge mitt på golvet? Ja, det är mysiga Moody Bow som utstrålar positiva känslor som gör hemmet varmt och fint.

 

En krämfärgad matta med regnbåge-mönster sprider positivtet i vardagsrummet under en vit soffa.En krämfärgad matta med regnbåge-mönster sprider positivtet i vardagsrummet under en vit soffa.

Fynda Mattor på Black Friday 2023

Black Friday eller Black Week - oavsett när du väljer att shoppa, kom ihåg att dessa särskilda erbjudanden sällan varar länge. Se till att förnya ditt hem med några av SE Mattors mest eftertraktade kollektioner i år innan de tar slut! 


Du är några klick från att förvandla ditt golv till en oas av stil och bekvämlighet. Upptäck mattor inför Black week och Black friday 2023!

 

Kontakta oss vid frågor eller funderingar om Black Friday på SE Mattor och se våra vanliga frågor för att snabbt få hjälp!

 

Välkommen till prisvärda mattor och erbjudanden!

 

Läs mer om SE Mattor Black Friday erbjudanden!