Shaggy Matta

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 51

Sida

Shaggy matta är en mjuk och fin matta som gör det otroligt mysigt och ombonat i alla rum och hem. Söker du en stilren matta i mjuk material så är en shaggy matta ett riktigt bra alternativ.... Läs mer

 1. -18%
 2. -5%
 3. -5%
 4. -65%
 5. -71%
 6. -65%
 7. -65%
 8. -65%
 9. -20%
 10. -20%
 11. -20%
 12. -5%
 13. -5%
 14. -36%
 15. -33%
 16. -5%
 17. -5%
 18. -20%
 19. -47%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 51

Sida

Shaggy matta i bekväm material

En shaggy matta är likt ryamatta väldigt skön och mjuk matta som vanligtvis placeras som vardagsrumsmatta, sängmatta eller sovrumsmatta. Shaggy mattor har flera olika varianter vilket innebär att det finns en matta i shaggy för alla hem och inredningsstilar. Att inreda med shaggy mattor är otroligt kul och snyggt inom de flesta inredningsstilarna eftersom mattans design är så pass neutral och stilren. Den är enkel att kombinera med resterande inredning och miljö. Söker du en neutral, mysig och modern matta är shaggy matta det självklara valet!

 

Shaggy mattor i olika färger, storlekar & design

Shaggy mattor finns i flera olika färger, storlekar, former och designer som ger personlighet till ditt hem och inredning. Beige, kräm och vit shaggy matta är de populäraste färgerna inom ljus och modern inredning. Beroende på rummets och hemmets storlek kan man experimentera med mattans storlek för att hitta den perfekta shaggy mattan för inredningen. 

 

Det är helt upp till dig och dina preferenser om vilken typ av matta i shaggy som du ska välja. De flesta designer är neutrala och tjusiga, så det handlar om att köpa en matta som du gillar. Det är trots allt du som ska leva med mattan! Ta din tid och välj ut en shaggy matta som faller dig i smaken! Andra alternativ för mattor kan vara en lurvig matta eller en fluffig matta

 

Soft shaggy matta

Soft shaggy matta är en term som varje inredningsexpert känner till. Vilken matta passar till allt? Jo, en soft shaggy matta i stilren färg och iögonfallande design. En soft shaggy matta är både neutral och otroligt vacker oavsett vilket rum den placeras inom. Har du svårt att välja en matta så bör du välja en mjuk ryamatta eller en “soft shaggy matta”.