Varma mattor till vinter

5 varma mattor som sänker elkostnaden hemma

 

Nu är det höst och det betyder att vintern närmar sig. Den stora temperaturskillnaden i Sverige innebär att det blir alltmer kallare hemma och därmed kalla golv och fötter. I kombination med de rådande omständigheterna i världen har elpriserna gått upp och elkostnaden för hemmet likaså. För att spara på pengar behöver flera hushåll stänga av golvvärme och andra värmekällor. Vi har lösningen för att både spara på pengar och värma hem, golv och framförallt fötter! Svaret är varma mattor.

 

Varma mattor som värmer både hjärta och själ

Varma mattor i höst och vinter värmer mer än bara golvet där hemma. Med hjälp av en varm matta värms hela rummet upp och självklart sprids värmen från fötterna upp till resten av kroppen. Värmebevarande mattor för hemmet skapar en mysigare och varmare miljö, samtidigt som elkostnader sjunker. En värmebevarande matta till billigt pris är en engångskostnad medan golvvärme svider i plånboken. Badrumsmatta och vardagsrumsmatta är de typiska matt-typerna som behöver värma upp rummet och stämningen. Bevara värmen med varma mattor och bevara pengarna för en skidresa eller solsemester!

 

Varm matta till vinter skapar en mysig atmosfär hemma

En varm matta i hemmets alla rum ger en hemtrevlig och värmande känsla under kallare tider. “Vilken vintermatta ska värma mina fötter denna vinter?” är en förekommande fråga alla ställer sig när det börjar bli kallare väder. Men få inga kalla kårar inför denna vinter! Matta för vinter är en självklarhet! Billiga vintermattor i bra kvalité som är värmebevarande hittar du hos oss på semattor.se! Våra fem varma storfavoriter under tidigare vintrar är:

 

Rabbit Fur

Rabbit Fur är en mjuk och fluffig ryamatta som värmer hemmet. Dess otroliga mjuka material och lugg är verkligen så bekväm, vilket gör så att man ibland föredrar att sitta på den varma mattan istället för i soffan. Rabbit Fur finns i flera olika färger och storlekar som passar till de flesta inredningsstilar. Denna matta är även trendig som vardagsrumsmatta eller sovrumsmatta, speciellt en stor matta som täcker stora ytor under sängen eller soffan.

Vintermatta i vit färg    Mjuk varm matta

 

Silky

Silky är en underbar matta som värmer och skapar en mjuk yta för alla i rummet. Söker du mattor med längre lugg men som samtidigt är vacker och fluffig så är Silky en stark kandidat. Silky utstrålar elegans, bekvämlighet och modernism. En fluffig vit matta i Silky-design (kräm) är populärt på vintern då det snöar vitt utomhus.

Varm vintermatta.   Silky

 

Meknes

Meknes är en modern matta med vackra mönster som bidrar till inreding och stil hemma. Denna vintermatta värmer väldigt bra och skapar en mysig och fluffig stämning framför TV:n eller under soffan. Ibland kan det även vara kallt under matbordet på vintern och just därför kan man även placera varma mattor under matplats

Mjuka meknes mattor

 

Montana

Montana är en enfärgad matta som utstrålar en minimalistisk och modern känsla som enkelt går att kombinera med andra inredningsdetaljer inom inredningen hemma. Montana är ett "safe bet" för dig som vill ha en varm matta som inte sticker ut så mycket. Den ska alltså endast fylla funktionen att värma upp hemmet och inte vara en diva. 

Montana

 

Tiznit

Tiznit är en fantastisk fin ryamatta som är både mjuk och len. Känslan man får när Tiznit är under fötterna är underbar, nästan som att vandra bland moln. Man blir helt enkelt varm i kroppen. Denna vackra matta passar väldigt bra i hem som är stilren och modern eftersom Tiznit mönter ger liv och design till rum och ytor. Tiznit finns även som rund matta vilket ger inredningen form samt färg.

varm matta i rummet.   Vintermatta tiznit

 

Dessa billiga mattor är favoriter av en anledning — de är bekväma, mjuka och varma! Denna vinter är räddad med varma vintermattor som gör rum och hem mer hemtrevligt!