Fluffig matta med mjuk yta

Fluffig matta ger känslan att vandra på moln

Fluffig matta är en matta med fluffigt och mjukt utseende som ger känslan av att vandra på moln. Med fluffiga mattor höjs bekvämligheten och mysfaktorn hemma vilket innebär att livskvaliteten blir mer bekvämlig. En fluffig matta kan placeras lite överallt i hemmet, men vanligtvis placeras den i sovrum, vardagsrum, barnrum och hallen.

Det är en matta som är både stilren och otroligt skön att beröra. Söker du en matta som är estetiskt tilltalande och lika mjuk som moln — så måste du titta på fluffiga mattor! Läs vidare för att hitta en fluffig matta för din stil och smak.

 

Mjuk fluffig matta är för alla hem

Fluffig matta är för alla hem som vill inredas på ett bekvämligt och stilrent sätt. Det finns flera olika typer av fluffiga mattor som utstrålar olika känslor i dess miljö. En fluffig matta finns i flera olika färger och former vilket innebär att det bör finnas en fluffig matta i din stil. Ett par populära typer av mattor är följande:

 

Beige fluffig matta har en naturnära färg som i kombination med dess fluffighet utstrålar en stilren och fridfull känsla i hemmet. Ett vacker tillskott till rum som behöver en mer personlig stil och fluffig design!

 

Vit fluffig matta är en snygg inredningsdetalj för moderna hem som vill återspegla himlens vackra vita moln. En vit fluffig matta utstrålar renhet, öppenhet och en otroligt mjuk känsla som lockar ögon till att se, fötter till att komma närmare och fingrar till beröring!

 

Brun fluffig matta har en jordnära färg som skapar en harmonisk och stilren miljö för alla rum. Denna typ av matta kan likna en fluffig björn som betyder att det är en mysig och varm matta. Ett fint tillskott till hem och rum som behöver mer värme och en neutral stilren färg!

 

Svart fluffig matta är både neutralt och extremt snyggt. Den neutrala tonen får mattan att hamna i bakgrunden eftersom den svarta färgen är så enkel och rolig att inreda med resterande möbler. En snygg fluffig matta lyfter inredningen i alla rum!

 

Grå fluffig matta utstrålar elegans, stil och klass genom dess marmor-liknande färg i kombination med lång lugg som utgör en fluffig yta. En grå fluffig matta påminner om antika grekland där en stoisk design av enkelhet och minimalism skapar perfektionism.

 

Rosa fluffig matta är en matta som utstrålar kärlek, självsäkerhet och en personlig stil som får gäster att känna sig hemma… hos dig. De lär inte glömma bort en snygg rosa matta med fluffig design. Det bästa är att de också funderar på att köpa en liknande matta med samma färg — men det vågar dem inte. Rosa fluffig matta är för dig som inreder efter din egna smak!

 

Stor fluffig matta

Stor fluffig matta är ett supersnyggt sätt att inreda både stora- och små ytor som behöver piffas upp lite. Stora fluffiga mattor har en stor potential att göra hem och rum mysigare samt mer bekvämt. De används oftast som vardagsrumsmatta, sovrumsmatta, matsalsmatta och lekmatta.

 

En stor fluffig matta ger stora rum en mjukare inredning som skapar en harmonisk atmosfär. Det gör väldigt mycket att mjuka till det hemma med en fluffig matta som är både snygg och skön att beröra. 

 

Dessa typer av mattor är perfekt för barnfamiljer där mycket lek och spring finns. Genom att placera en stor fluffig matta i högtrafikerade områden där barnen leker — så kan fallolyckor förebyggas och lindras genom att mjuka fallet med en fluffig matta. Ett snyggt och effektivt sätt att göra hemmet barnsäkert och stilrent.

 

Rund fluffig matta

Rund fluffig matta ser bokstavligt talat ut som moln. Speciellt fluffiga vita runda mattor. En rund fluffig matta bidrar med flera faktorer som lyfter rummets samt hemmets inredning. Den runda formen kombinerat med den fluffiga designen får inredningen att kännas mer bekvämt och exklusivt, vilket får både sinne och själ att känna sig till ro hemma. 

 

Fluffiga runda mattor i olika storlekar passar väldigt bra kombinerat med en lång matta eller stor matta i valfri rum. Det går att placera en fluffig matta i alla rum, men det kan vara väldigt snyggt att göra ett set eller att matcha den fluffiga mattan med andra mattor.

 

Lek med form, utseende och färg för att kombinera en fluffig rund matta med resterande inredning. Efter många försök kommer du uppnå din personliga inredningsstil som är svår att slå!

5 Fluffiga mattor som gör din inredning mysigare

Här presenterar vi fem fluffiga mattor som har stor potential att göra din inredning mysigare. Läs igenom följande beskrivningar för att veta mer om de allra fluffigaste mattorna online!

 

Rabbit Fur (beige)

Detta är en ryamatta som alla älskar. Den allra populäraste storfavoriten som är både modern, stilren och självklart fluffig. Rabbit Fur finns i flera olika färger och det de har gemensamt är dess otroligt mjuka utseende och material. Det kan inte gå fel med denna fluffiga matta hemma.

 

fluffig matta i beige färg

 

Fluffy Cloud (vit)

Detta är en vit fluffig matta med fina mönster och detaljer. Fluffy Cloud… ja du hör ju på namnet hur mjukt och fluffigt den är! Precis som ett moln känns denna snygga ryamatta som även bidrar till mer mönster i din inredning. En modern matta med mjuk design. Ett vackert tillskott till ditt hem med modern inredning.


fluffig matta som liknar moln

 

Midelt (grå)

Detta är en vacker grå fluffig matta som utstrålar lyx och bekvämlighet. Midelt i färgen grå är svår att slå när det handlar om att lyfta resterande inredningsdetaljer i rummet. Mattans neutrala färg kombinerat med det mjuka materialet skapar en superfin plats i hemmet.


fluffiga mattor i sängkammaren

Silky Kräm (vit)

Detta är en otroligt mjuk matta med lång lugg som skapar en exklusiv atmosfär. Silky kräm har en vit färgnyans som kallas för offwhite, vilket i dagsläget är väldigt trendigt inom inredning. En vit fluffig matta som höjer mysighetsfaktorn till skyarna!


fluffig matta framför TV

Rabbit Fur Rund (rosa)

Detta är en rosa rund matta med ett superfluffigt utseende. Rabbit Fur i rund form och rosa färg är lekfullt, snyggt och så bekvämt. Denna matta passar dig som vågar uttrycka din personliga stil genom inredning. Gör du på rätt sätt kan du forma en supermysig och fin inredning hemma!

 

Rund fluffig matta

 

Fluffig matta från SE Mattor

Hos semattor.se kan du hitta billiga mattor och fluffiga mattor online. Välj och vraka bland ett stort sortiment för att hitta just din perfekta fluffiga matta. Här hittar du vårt breda sortiment av fluffiga mattor.