Matta med lång lugg

Matta med lång lugg

Matta med lång lugg innebär de synliga syntetiska fibrer som syns ovanpå mattan, dvs mattans utseende. Dessa typer av matta kallas även långhårig matta och lång luggmatta. Matta med lång lugg kan placeras överallt i hemmet men vanligtvis finns dem i sovrum, vardagsrum, barnrum och lekrum. Lång lugg på mattor ger en mysig och bekväm känsla till rummet som skapar en ledig och lugn atmosfär. 

 

En stor matta med lång lugg utgör en jättemysig miljö som höjer bekvämligheten i rummet. Vardagsrumsmatta, sovrumsmatta, barnmatta samt sängmatta med lång lugg är väldigt populärt för att göra det mer hemtrevligt och varmt hemma. Söker du en långhårig matta med lång lugg eller luggmatta har du kommit rätt! 

 

Läs vidare för att se våra fem populära mattor med lång lugg.

 

Mattor med lång lugg kan sättas ihop

Mattor med lång lugg kan sättas ihop utan att skarven syns eftersom den långa luggen döljer gränserna väldigt bra. Denna metod är effektiv för rum och ytor med en annorlunda planlösning. Genom att sätta ihop långa luggmattor kan du själv formge mattan och på det sättet få en unik och personlig inredning med en matta med lång lugg.

 

Söker du inspiration på hur du ska placera din luggmatta bör du se vår storleksguide för mattor där du hittar illustrationer på hur du placerar en matta i sovrum, vardagsrum, kök och hall. Inspireras av informationen och skapa din egna mysiga miljö genom mattor med lång lugg!

 

Lång lugg på matta bidrar med värme

Lång lugg på matta ger som sagt en mysig och bekväm känsla till rummet. En annan fördel med lång luggmatta är att dess långa lugg bevarar värme väldigt effektivt och bidrar till en varm känsla i hemmet. Att sätta fötterna på en långhårig matta med lång lugg är bekvämt samt mjukt att gå på vilket höjer bekvämligheten i hemmet. En varm matta med mysig stil!

Under vintertider är mattor med lång lugg väldigt användbart för att värma kroppen och inte minst hemmet. Ett effektivt sätt att spara på pengar på istället för att höja elkostnader genom golvvärme och andra metoder som kräver elförbrukning. Värm ditt golv och dina fötter med en vacker matta med lång lugg!

 

Långhårig matta med modern stil

Långhårig matta kan inredas inom flera inredningsstilar. Det är en mysig och enkel design som passar in med de flesta möbler och inredningsdetaljer. Det finns flera olika typer av långhåriga mattor och just därför finns det en stor chans att du hittar din favorit online. 

 

Mattor med lång lugg finns i flera olika färger, former och storlekar. Det gäller att hitta den design som du gillar och som du tror skulle passa in i hemmet. Populära färger på luggmattor är beige, grå, brun, vit, svart och rosa. De nämnda färgerna passar mycket bra inom modern inredning men är samtidigt flexibla för andra stilar. Naturnära färger lutar mot en bohemisk och naturinspirerat hem medan vit och svart luggmatta lutar mot en klassisk inredning.

 

Populär form på långhårig matta är rund matta, lång matta och rektangulär matta. Former gör mer än vad man kan tro eftersom olika dimensioner ger inredningen blandade typer av djup som kompletterar hemmet. 

 

Inredning handlar om att experimentera och våga testa nya stilar. En vit fluffig matta eller en modern matta? Prova allt! Genom billiga mattor och diverse design-varianter kommer du så småningom hitta din inredningsstil! För att förenkla ditt sökande har vi listat 5 långhåriga mattor i nästa rubrik.

 

5 Mattor med lång lugg som ger en fluffig känsla hemma

Nedan presenterar vi på semattor.se fem populära mattor med lång lugg för dig som behöver tips och inspiration till ditt nästa köp av långhårig matta. Du är endast ett fåtal klick ifrån att få hem din perfekta matta med lång lugg där den hör hemma!

 

Silky sand (beige)

En beige matta med lång lugg i färgnyansen sand som passar väldigt bra inom modern inredning och moderna hem. Silky sand har en naturnära färg som utstrålar en jordnära känsla, vilket är både snyggt och stilrent.  

 

Matta med lång lugg i rummet

 

Meknes (lila)

En ryamatta med lång lugg i färgen lila är en vacker inredningsdetalj som värmer hemmet. Meknes lila har ett snyggt mönster som utstrålar design, stil och lättsamhet. En lila matta med lång lugg som gör ditt hem mysigt och kärleksfull.

 

lila matta med lång lugg

 

Tiznit kräm (rund & vit)

En rund matta i färgen kräm vilket är en vit färgnyans. Tiznit rund är en marockansk matta med cirkulär form kombinerat med ett vackert mönster som skapar en otroligt fin långhårig matta. Tiznit kan vara den sista pusselbiten för hem som vill ha mer fluffighet och bekvämlighet. Mjuk och skön matta med lång lugg.

 

långhårig luggmatta under soffa

 

Silky kräm (vit)

En offwhite (krämvit) ryamatta med lång lugg som utstrålar bekvämlighet och elegans. Silky kräm är en vacker luggmatta som är en fin inredningsdetalj till hem som vill hålla det rumsrent och stilrent. En fluffig matta som fluffar till det på ett snyggt sätt. Vit långhårig matta för en modern inredning.

 

Luggmatta med lång lugg i vit färg

 

Meknes (grå)

En grå matta med lång lugg som utstrålar värme, stil och bekvämlighet. Meknes i grå färg passar i de flesta hemmen som vill inreda simpelt, enkelt och snyggt. En grå matta med lång lugg är oerhört mysigt i vardagsrummet, sovrummet och barnrummet.


mörk matta med lång lugg